Fatih İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimiz kendilerini keşfetmelerini sağlayarak sadece derslerde değil diğer alanlarda da başarıları göstermelerini ve kişisel gelişimlerini tamamlamalarını sağlamak.

Misyon: Öğrencilerinin kendilerine özgü niteliklerini yitirmeden: Doğaya ve çevresine duyarlı, Tüm kültürlere ve farklılıklara saygılı, Birey haklarının bilincinde olan, Sorgulayıcı bakış açısına sahip, Bilgiye ulaşma yollarını bilen, Kendine güvenen, Atatürk İlkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, Etik değerlere sahip, Barış dolu bir dünya için yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Küçük Erkekler Voleybol İl İkincisi 2014-2015 Kurtalan Yıldızlar Futbol yarışmasında ilçe İkincisi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Küçük Erkekler Voleybol İl Birincisi

Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler: 1
Bilimsel Etkinlikler: 0
Proje Çalışmaları: 2
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 0

Telefon - 090 (484) 411 26 29

WEB - https://kurtalanfatihilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Barış Caddesi No 17 Kurtalan/SİİRT

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Mahallesi Barış Caddesi No 17 Kurtalan/SİİRT

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Barış Caddesi No 17 Kurtalan/SİİRT

Ulaşım Okulumuza ulaşım kolaydır. okulumuz ilçe merkezinde Kurtalan servislerinin güzergahı üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçenin merkezinde bulunmaktadır.